marți, 2 februarie 2010

“U” Cluj va juca un amical cu Vointa Sibiu

Universitatea Cluj va juca, sambata, ultimul meci amical cu echipa de Liga a III-a, Vointa Sibiu, formatia pregatita de Marius Baciu. Echipa sibiana se afla pe locul I in seria C6. Partida va avea loc la Sibiu. De acolo, fotbalistii clujeni vor pleca la Bucuresti, unde vor mai efectua cateva antrenamente, iar luni vor pleca in cantonament in Antalya.

Pana atunci, fotbalistii de la “U” vor juca si miercuri doua partide amicable, cu FC Simleul Silvaniei si Scoala Ardealul, la Clujana. Deocamdata nu a fost stabilita ora de disputare a partidelor.

6 comentarii:

  1. Halal site...A aflat nepotu meu de 12 ani de amicalul asta cu 2 zile inainte sa apara pe"siteul oficial"!organizare de 2(doi)bani!!!rusine voua

    RăspundețiȘtergere
  2. Vointa Sibiu spunea...

    Ce efect are comentariul tau?

    1.Inainte sa comentezi nu te-ai gandit ca poate nu am avut timp sa postez stirea.
    2.Daca nu iti place site-ul poti sa nu il mai vizitezi.
    3.Stirea a fost postata dupa o zi dupa ce a aparut pe citynews.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. 1.Ma gandesc ca asta e treaba ta,sa te ocupi de site,deci scuza asta ca nu ai avut timp nu prea sta in picioare...mai ales tinand cont ca e vb doar de copy/paste news..
    2.Asta e solutia?sa nu-l mai viziteze nimeni?sau sa il imbunatatesti tu spre a fi vizualizat de cat mai multi?hmm....
    3.tinand cont ca site-ul se vrea OFICIAL,asta insemnand ca ai cel putin un canal de comunicare cu conducerea clubului,ar fi fost normal sa afli de acest amical inaintea celor de la citynews.ro nu?sau cei de la cluj au stabilit amicalul fara sa se consulte cu cei din clubul vointa?

    RăspundețiȘtergere
  4. ora meciului care este am trimis si mail de vreo 3 zile dar nici un raspuns....

    RăspundețiȘtergere
  5. Ora meciului nici acum nu se stie. Cand o aflu o pun pe site. Probabil 14:00 dar nu e sigur.
    Iar pentru krank, site-ul nu este oficial chiar daca este singurul care se ocupa cu Vointa Sibiu (peluzasud.ro este pentru suporterii Sibiului).
    Eu fac tot posibilul sa il actualizez cat se poate de bine. Imi pare rau ca nu pot sa pun pe site tot ce se intampla cu echipa, totusi este o echipa din liga 3.

    RăspundețiȘtergere