marți, 2 februarie 2010

Voinţa Sibiu, victorie cu Sebeşul

Liderul clasamentului Seriei a VI-a a Ligii a III-a, CSU Voinţa, a câştigat amicalul de sâmbătă, cu scorul de 3-2, în faţa celor de la CSM Sebeş. După ce au fost conduşi cu 2-1, sibienii au reuşit două goluri în ultimul sfert de oră, prin Sigartău, un vârf de atac transferat în această iarnă, de la Bihorul Beiuş. Cel de-al treilea gol al Voinţei a fost marcat de asemenea de un jucător adus în această pauză competiţională, Istvan Szabo, tot de la gruparea bihoreană.

Szabo a deschis scorul în prima repriză, la capătul unei faze plecate de la Tătar. Până la pauză, formaţia vizitatoare a egalat, iar la reluare a preluat conducerea. Salvarea s-a numit atacantul Sigartău. Acesta a egalat la capătul unei faze în care a scăpat singur cu portarul. Tot el a adus victoria echipei sibiene, din penalti, în finalul întâlnirii. Peperigeanu a executat o lovitură liberă indirectă din marginea careului mic, mingea a fost respinsă până la Suciu, care a tras de la 14 metri şi un jucător al Sebeşului a jucat balonul cu mâna.


Antrenorul Marius Baciu a aliniat două formule de echipă diferite. În prima repriză au jucat David - Bîlu (Mureşul Deva), Călinescu, N. Grigore, Tuculea - Zoicaş, Beza, Măjer, Tătar - Szabo, R. Neguţ. După pauză, "unsprezecele" Voinţei a fost următorul: Zăvoi - M. Popa, Chirilă, Ciofu, Peperigeanu - Risti, I. Frăţilă, Achim, Al. Grădinar - Suciu, Sigartău.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu