luni, 14 decembrie 2009

Klaus Johannis: „Ajut Voinţa dacă va promova”

Clasarea celor de la Voinţa Sibiu pe primul loc în seria a VI-a a ligii a 3-a de fotbal nu îl lasă insensibil pe primarul Sibiului, Klaus Johannis.

Edilul şef al urbei de pe Cibin a declarat că dacă cei de la Voinţa Sibiu vor continua să aibă rezultate notabile şi vor promova în Liga a II-a de fotbal, municipalitatea va sprijinii în măsura posibilităţilor şi această grupare, aşa cum a făcut-o în trecut cu defuncta FC Sibiu. Prima măsură ar fi prelungirea contractului de cesiune a stadionului Municipal în favoarea acestei echipe.

"Acel contract va fi cu siguranţă prelungit şi pentru următorul an", a punctat Iohannis. Edilul şef spune că dacă după ce va promova în Liga a II-a, Voinţa va avea un parcurs bun, va face personal demersuri pe lângă oameni de afaceri să sprijine această grupare. "Un parcurs bun ar însemna clasarea să zicem în primele cinci echipe" a mai spus primarul Sibiului.

În plus, Johannis nu a exclus să reînceapă să meargă la meciurile de fotbal pe "Municipal".
"Este posibil să merg din nou să văd un meci de fotbal, dacă Voinţa va avea rezultate şi performanţe" a mai spus omul care administrează fosta Capitală Culturală Europeană din 2007.

Un comentariu: