miercuri, 16 decembrie 2009

Curăţenie de iarnă la CSU Voinţa

În ciuda faptului că echipa sibiană e lider în Seria a VI–a, antrenorul Marius Baciu a anunţat că renunţă la mai mulţi jucători.

Mai mulţi dintre jucătorii care au îmbrăcat tricoul Voinţei în tur au fost puşi pe lista de transferuri de către oficialii echipei sibiene, după ce s-au consultat cu antrenorul Marius Baciu. Pe listă se regăsesc nume precum Florin Dîmbean, Muşuroia, Foro, Daniel Iancu, Şagău, Claudiu Vlad, dar şi juniorii Iacob, Nagy şi Cîrstean. Acestora li se adaugă alţi doi jucători, Adrian Popa şi Vasile Ghindaru, ambii urmând să se transfere în străinătate, primul într-o ligă inferioară din Austria, al doilea tocmai în Singapore.

Cu cine se vor umple locurile rămase libere? "Ne-am înţeles cu Radu Neguţ şi Eugen Beza. Aceştia au semnat pe 6 luni, cu opţiune de prelungire pe 3 ani. În aceste zile vom mai transfera câţiva jucători. Suntem în tratative avansate. Nu pot da nume, dar vă asigur că sunt jucători de valoare", afirmă directorul general al echipei sibiene, Cornel Stănilă.

Două cantonamente
Finanţatorul echipei sibiene, Ioan Hămbăşan, a mărturisit că jucătorii lui Marius Baciu se vor reuni în jurul datei de 15 ianuarie, în vederea reluării pregătirilor, şi că aceştia vor efectua două cantonamente. "Ne despărţim acum de câţiva jucători, dar în aceste zile vom aduce alţii în loc, cu care să abordăm returul cum trebuie. În ianuarie şi februarie, echipa va efectua două cantonamente, unul în localitate, altul în afara acesteia. Avem două variante şi, în câteva zile, vom stabili ce şi cum, unde vom merge", a afirmat Hămbăşan, cel care altfel s-a declarat extrem de mulţumit de parcursul Voinţei în prima jumătate a sezonului.

Boroncoi, antrenor secund
Cum Eugen Beza va reveni pe gazon, din retur, este foarte posibil ca Flavius Boroncoi să devină antrenor secund. "Lui Boroncoi i s-a propus funcţia de antrenor secund. Cred că nu vor fi niciun fel de probleme şi va accepta", a declarat antrenorul principal, Marius Baciu. Boroncoi este unul dintre instructorii Şcolii de Fotbal "Marius Baciu", astfel că sunt mari şanse ca să colaboreze excelent cu "Bacione".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu