duminică, 31 iulie 2011

Astra - Voinţa Sibiu 0-1. Iulian Popa a marcat unicul gol

După înfrîngerea categorică de la CFR Cluj, Astra a primit vizita Voinţei Sibiu, formaţia care a produs surpriza în prima etapă, 1-1 cu Steaua. Elevii lui Pelici au mai reuşit un rezultat de senzaţie, impunîndu-se cu 1-0 în faţa unei formaţii cu pretenţii europene

Prima repriză a meciului a fost una slabă, cu puţine ocazii de poartă. Prima şansă i-a aparţinut lui Lucian Goian, care a trimis cu capul din centrul caerului, dar Dănălache a scos de pe linia porţii (26). Golul a venit însă la cealaltă poartă. Iulian Popa s-a descotorosit uşor de Goian, la 30 de metri pe poartă, şi a şutat lobat, peste Cezar Lungu (40).

Repriza secundă a curs la o singură poartă, cea a lui Dănălache. Elevii lui Selymeş au atacat în continuu, însă fără prea mari şanse. Iar pe fondul relaxării din apărare, Voinţa era să dea lovitura din nou. În minutul 73, Cigan a şutat în blocaj, mingea a ajuns la acelaşi Iulian Popa, în jurul punctului de la 11 metri, dar acesta a şutat peste poartă din poziţie ideală.

Selymeş nu a putut conta pe Nogo, Măţel şi C.Grigore, accidentaţi. De asemenea, antrenorul Astrei nu l-a mai oprit în lot pe Cosmin Matei, fiind nemulţumit de evoluţia acestuia în meciul din prima etapă.

De partea cealaltă, antrenorul Alexandru Pelici nu a avut nici o indisponibilitate în lot.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu