luni, 27 iunie 2011

Cinci autocare cu fani de la Sibiu merg să susţină Voinţa la baraj

Clubul sibian a decis să pună la dispoziţia fanilor 5 autocare pentru a face deplasarea la Năvodari, sâmbăta viitoare, graţie unei sponsorizări venită de la doi afacerişti locali.

Jucătorii lui Alex Pelici vor beneficia la barajul din 2 iulie, de la ora 18.30, de susţinerea a cel puţin 300 de suporteri, care merg pe arena de la Năvodari. "Luni ne vedem cu doi lideri ai suporterilor pentru a face tabelele cu cei care vor merge cu autocarele la Constanţa. Sunt cinci autocare puse la dispoziţia lor pentru această deplasare. Doi oameni de afaceri şi-au exprimat dorinţa de a suporta ei cheltuielile pentru aceste mijloace de transport", a explicat finaţatorul Ioan Hămbăşan, la finele meciului amical câştigat sâmbătă de Voinţa cu 4-2 în faţa celor de la Pandurii Tg Jiu.

"Este excelent că vin fanii să ne susţină acolo. Pentru echipă, pentru noi, este extraordinar să avem sibienii aproape la Năvodari" a comentat antrenorul Pelici.

Apel către suporteri

Altfel Hămbăşan a fost mulţumit de ce a văzut la meciul cu Pandurii. "Echipa s-a mişcat bine. Sper să facem două jocuri bune la baraj şi să promovăm în liga 1. Ne dorim cu toţii acest lucru. Mai sper ca sibienii să vină să încurajeze jucătorii la meciurile cu Săgeata. Vrem ca în retur să avem un stadion arhiplin pe Municipal" a mai spus acesta.

2 comentarii:

  1. Va doresc mult succes in ambele meciuri si sa va vedem in liga 1;)

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte tare blogul tau. pacat ca nu se mai ocupa nimeni de site-ul oficial.

    RăspundețiȘtergere