miercuri, 27 ianuarie 2010

Suciu, la probe în Antalya

Golgeterul echipei sibiene în tur, cu 9 reuşite, Ciprian Suciu, fotbalist împrumutat de la Universitatea Cluj, se află, în aceste zile, în Antalya, pentru a susţine probe de joc la o grupare din Rusia.

"Suciu este în Turcia,la niște probe de joc la o formație din liga secundă din Rusia.În cazul în care nu va fi oprit atunci el va reveni la Sibiu",a afirmat unul dintre apropiații clubului sibian.

În altă ordine de idei,liderul clasamentului Seriei a VI-a a Ligii a III-a, CSU Voinţa Sibiu, a pierdut, sâmbătă, meciul de verificare susţinut în deplasare, pe terenul divizionarei secunde FCM Tg. Mureş, scor 1-0. Antrenorul grupării sibiene, Marius Baciu, a folosit două formule de echipă diferite. În prima repriză au evoluat Vlad (un junior, de la Ardealul Cluj) - Ciofu (FC Zlatna), Călinescu, N. Grigore, Tuculea - Zoicaş (Minerul Lupeni), Beza, Măjer (Voinţa Livezile), Tătar (Unirea Alba Iulia) - Sigartău (Bihorul Beiuş), Szabo (Bihorul Beiuş). După pauză, "unsprezecele" Voinţei a fost următorul: David (junior, Luceafărul Oradea) - R. Purima, Chirilă, N. Grigore, Peperigeanu - Achim, I. Frăţilă, Măjer, Al. Grădinar - R. Neguţ, Risti. A mai intrat M. Popa. Portarii Zăvoi şi Piţigoi nu au jucat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu