luni, 8 februarie 2010

Nu s–a văzut diferenţa între Liga a III–a şi o echipă ce aspiră la Liga I

Preşedintele executiv al grupării sibiene CSU Voinţa, Eugen Pîrvulescu, s-a arătat extrem de încântat de evoluţia fotbaliştilor lui Marius Baciu în amicalul cu Universitatea Cluj. "Sunt satisfăcut de jocul prestat. Practic, nu s-a văzut diferenţa dintre o echipă din Liga a III-a, aflată la promovare, ce-i drept, şi o alta care se gândeşte la Liga I. Vreau să îi felicit pe băieţi pentru atitudinea manifestată în teren, pentru angajamentul lor şi, nu în ultimul rând, pentru victorie", a afirmat Pîrvulescu.

Oficialul echipei sibiene a mai spus că se bucură, de asemenea, că jucătorii transferaţi în această iarnă s-au integrat repede. "Cei care au venit în această iarnă la CSU Voinţa au dovedit, şi în acest meci, că s-au integrat aici. Este un lucru îmbucurător", a completat Eugen Pîrvulescu, cel care a fost ales, la finele lunii ianuarie, în Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal.
Altfel, Pîrvulescu s-a arătat încântat şi de faptul că, deşi vremea a fost potrivnică, la meci au asistat destui suporteri. "La Sibiu e foame de fotbal. Chiar dacă a fost frig şi a bătut un vânt cumplit, vreo 200 de oameni, cel puţin, au fost la meci. Nu pot decât să le mulţumesc acestora şi, mai ales, membrilor galeriei, care ne-au încurajat, chiar dacă a fost vorba doar de un meci amical. Ne-au făcut o surpriză plăcută. La rândul nostru, vrem să le aducem cât mai multe satisfacţii în retur", a mai spus Pîrvulescu.

3 comentarii:

  1. Mai lasa-ne ma papagalule cu minciunile tale ,dupa ce ca nu faci mai nimic pe la club si minti fotbalistii sibieni si iti aduci toti jucatorii tai pilosi ,mai iti si asumi meritele altora .Mars inapoi la Medias

    RăspundețiȘtergere
  2. dupa ce nea genu tia dat sa maninci o pine pe la alte echipe pe undeai fost si ai luat bani de pe banca de rez .mi ar fi rusine sa scriu asa ceva .fara d l genu noi sibiu sti pe ce loc eram. tiai nascut talent si mori speranta .felicitari nea genu pt ,ca ati fost ales in comitetul - executiv .sa moara dusmani.

    RăspundețiȘtergere