luni, 18 ianuarie 2010

Cinci nume noi la CSU Voinţa

Liderul clasamentului Seriei a VI–a a celui de–al treilea eşalon şi–a asigurat serviciile a 5 jucători, aceştia urmând să semneze contractele în această săptămână.

CSU Voinţa şi-a completat lotul, în această săptămână, cu 5 jucători. Oficialii grupării sibiene susţin că s-au înţeles atât cu fotbaliştii, cât şi cu grupările de la care provin, urmând ca, în câteva zile, să fie semnate şi contractele. Totodată, directorul general al echipei sibiene, Cornel Stănilă, declară că îşi doreşte ca alţi 3 jucători să fie înregimentaţi. "Înainte de plecarea în cantonamentul montan vor mai veni vreo 10 jucători în probe. Dintre aceştia, mi-aş dori ca să rămână încă cel puţin 3. Până acum am ajuns la un numitor comun cu 5 jucători pe care ni i-am dorit. Aceştia urmează să semneze şi contractele cu CSU Voinţa, în aceste zile", a mărturisit Stănilă.
Cele 5 noutăţi din lotul Voinţei sunt Florin Măjer, un mijlocaş de 24 ani, Ionuţ Precup (22 ani), ce poate evolua atât fundaş central, cât şi pe banda dreaptă, în defensivă, ambii de la Voinţa Livezile, Istvan Szabo (Bihorul Beiuş), un fotbalist de 25 de ani care poate fi folosit atât ca al doilea vârf, cât şi ca mijlocaş de bandă, pe ambele părţi, vârful de atac Mirel Sigartău, de la Voinţa Livezile, precum şi tânărul portar Răducan, un junior de 17 ani, de la Unirea Alba Iulia. Un alt jucător care ar putea semna, în această săptămână, pentru CSU Voinţa este Lucian Zoicaş, 30 de ani, fotbalist care a trecut şi pe la Pandurii Tg. Jiu, echipă cu care a jucat în Liga I şi care poate evolua atât în ofensivă, cât şi mijlocaş dreapta. O decizie în cazul său urmează să fie luată până în momentul plecării în cel de-al doilea cantonament.
Fotbaliştii sibieni s-au reunit joia trecută, iar de astăzi, până sâmbătă, se vor afla într-un prim cantonament centralizat, în localitate, la Stadionul "Municipal". Urmează apoi stagiul montan, până pe 31 ianuarie, după care, timp de 3 săptămâni, sunt programate meciurile de verificare.

Cantonament în Păltiniş
Oficialii grupării sibiene au stabilit, în aceste zile, locul celui de-al doilea cantonament centralizat din această iarnă. Jucătorii lui Marius Baciu se vor afla, din 25 şi până în 31 ianuarie, în Păltiniş, urmând a se caza la Hotelul Cindrelul. "Am stabilit, mergem în Păltiniş, la Hotelul Cindrelul pentru cel de-al doilea cantonament", a afirmat Stănilă.

2 comentarii:

  1. Cum putem afla si noi locul de disputare a meciului cu Unirea Alba Iulia ca pana acum am trei variante.....Selimbar Stadion Vointa Strand si Stadion Municipal. maine e meciul la 14:00 dar pot primi un raspuns cu locul de disputare? Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Toate intrebarile se pun pe adresa vointasibiu@gmail.com Aici nu primiti raspuns.

    RăspundețiȘtergere