miercuri, 20 ianuarie 2010

Amicale tari pentru sibienii de la Voința

Trupa pregătită de tehnicianul Marius Baciu va susține în această săptămînă doua jocuri de verificare în compania echipelor Unirea Alba Iulia și FCM Tg.Mureș.

Amical cu FCM Tg. Mureş
Spre deosebire de programul anunţat iniţial, fotbaliştii sibieni s-au trezit cu încă un meci de verificare. Sâmbătă, 23 ianuarie, jucătorii lui Marius Baciu se vor deplasa la Tg. Mureş, pentru un meci cu una dintre echipele care aspiră la Liga I, FCM din localitate.
Apoi, în 31 ianuarie, sibienii vor întâlni echipa a doua a clubului. Programul partidelor de verificare mai cuprinde partide cu CSM Sebeş (6 februarie), Mureşul Deva (Liga a II-a, pe 10 februarie), CFR Simeria (13 februarie), toate la Sibiu. Apoi, pe 16 şi 20 februarie, CSU Voinţa se va deplasa la Simeria, respectiv Sebeş, pentru retururile cu cele două formaţii, urmând ca, pe 26 ianuarie, să joace primul meci oficial, în deplasare, cu Unirea Ungheni.

Miercuri, cu Unirea Alba Iulia
Seria meciurilor de verificare ale sibienilor va fi deschisă, în această săptămână, de întâlnirea cu prim-divizionara Unirea Alba Iulia. Partida va avea loc la Sibiu, de la ora 14.00. "Cred că cel mai probabil se va juca pe terenul de iarbă de pe "Voinţa". Nu cred că vor apărea probleme până atunci", a afirmat Stănilă.

Iancu, pe picior de plecare
Echipa sibiană se va despărţi, în această iarnă, de unul din vârfurile sale de atac. Este vorba despre Daniel Iancu. Acesta va ajunge la o altă echipă de Liga a III-a. "Iancu va pleca. El se va prezenta mâine (n.a. astăzi) dimineaţă, la ora 10.00, la echipa din Simeria", a afirmat preşedintele Ioan Hămbăşan.

Aniversare pentru Stănilă
Directorul general al echipei sibiene CSU Voinţa, Cornel Stănilă, împlineşte astăzi, 29 de ani. "Îmi doresc în primul rând multă sănătate, alături de familie. Asta e cel mai important. Pe plan profesional, sper să am parte de cât mai multe realizări. Cu echipa, să promovăm", a mărturisit sărbătoritul, cel care, zilele trecute, a primit un cadou mai altfel, reuşind să obţină acordul pentru transfer al unuia dintre jucătorii pe care i-a dorit cel mai mult, în această iarnă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu