joi, 10 decembrie 2009

Sibienii se reunesc pe 18 ianuarie

Jucătorii grupării sibiene CSU Voința au plecat în vacanță cu toate primele achitate,urmînd să se reunească la mijlocul lunii viitoare.

Oficialii liderului seriei a șasea le-au pregătit jucătorilor antrenați de tehnicianul Marius Baciu o masă festivă în urmă cu cîteva zile care a consființit finalul primei jumătăți a sezonului competițional. Fotbaliștii au plecat în vacanță cu conturile pline,întrucît le-au fost achitate toate drepturile bănești.

"Am avut un banchet reușit,care a avut loc la restaurantul Majestic,care aparține unui om care a fost cu sufletul alături de noi,domnul Ghenescu.Băieții au plecat în vacanță cu toate primele la zi,plata fiind făcută de către finanțatorul Ioan Hămbășan.Faptul că am terminat turul pe prima poziție ne conferă o iarnă liniștită dar gîndul nostru este tot la retur care o să fie mult mai greu deît prima parte a campionatului.Tocmai de accea va trebui să fim foarte concentrați la fiecare meci pentru ca în final să reușim promovarea.Cu siguranță că ne vom mai întări cu 2-3 jucători",a declarat Eugen Pîrvulescu,directorul executiv al formației de pe Cibin.

Tehnicianul Marius Baciu a prevăzut reunirea lotului pe data de 18 ianuarie iar după o săptămînă de reacomodare la efort pe plan local formația sibiană va pleca într-un prim stagiu de pregătire montan. Oficialii grupării sibiene studiază posibilitatea ca al doilea cantonament centralizat să fie efectuat în străinătate,cea mai probabilă destinație fiind Ungaria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu