sâmbătă, 5 decembrie 2009

CSU Voința a pierdut amicalul cu Gaz Metan 2

Gaziștii mici au învins la Sibiu cu scorul de 2-1 prin golurile marcate de Fleșer și Lup.Ambele echipe au testat mai mulți jucători.

Cu toate ca de cîteva zile s-a tras cortina peste prima parte a sezonului competițional în liga a treia, cele două echipe au profitat de faptul că jucătorii vor intra în vacanța abia la finalul săptămînii și au programat un meci amical.Testul s-a dovedit util pentru ambele formații,care au avut astfel prilejul de a testa mai mulți fotbaliști aflați în vizorul lor.

"Mai avem mîine un joc amical cu echipa din Cisnădie,jocuri în care am testat mai mulți fotbaliști din zonele limitrofe,Mureș,Turda sau Brașov.Vom vedea pe urmă ce decizie vom lua în privința lor",a afirmat Eugen Pîrvulescu,directorul executiv al grupării sibiene.

"Am folosit acest meci pentru a vedea mai mulți jucători de perspectivă,printre care și un junior de la academia de fotbal de la Monaco,pe care am vrut să ne dăm seama dacă îi putem posta in cadrul echipei.Vom mai juca mîine intre noi un joc școală iar pe urmă vom intra în vacanță",a completat Gheorghe Albotă,tehnicianul medieșenilor.

Un comentariu:

  1. daca ii da pe toti fotbalistii de valoare afara cum sa promoveze .......sa va fie rusine....

    RăspundețiȘtergere