joi, 5 noiembrie 2009

SeSo Câmpia Turzii s-a încurcat la Reghin

După cum bine se ştie vineri 06.11.2009 se va disputa etapa a 13-a a.
Sibienii vor intâlnii echipa de pe locul 3 SeSo Câmpia Turzii meci ce se va disputa in Câmpia Turzii.

Informaţii despre adversar:

Victorii: 7
Egaluri: 3
Infrangeri: 2
Media golurilor marcate pe meci: 1.42

Cea mai mare diferenta de scor la victorie 3 - 1, vs CS SSP Cluj
Cea mai mare diferenta de scor la infrangere 2 - 0, vs FC Unirea Dej

În cadrul etapei a 12 -a s-a disputat partida dintre lanterna roşie, Avântul Reghin, şi FC SESO Câmpia Turzii, echipă aflată pe locul 2 în clasamentul seriei a VI-a.

Echipa gazdă a început meciul în forţă şi după doar 11 minute scurse de la debutul partidei a reuşit deschiderea scorului. Bucin Răzvan a executat perfect o lovitură de colţ de pe partea dreaptă, iar Mitra Szilard s-a înălţat şi a trimis mingea cu capul în plasa porţii lui Moldovan.

Prima fază notabilă a oaspetilor s-a petrecut în minutul 30, însă şutul anemic expediat de Moţet nu l–a putut învinge pe portarul gazdelor.

În minutul 34‚ echipa din Câmpia Turzii a trecut pe lângă egalare , ratând cu nonşalanţă o uriaşă ocazie : Fertea a scăpat singur pe partea stângă a terenului cu goalkeeperul Cseke, dar a şutat foarte slab.

Repriza secundă a aparţinut aproape în totalitate echipei vizitatoare. În cele din urmă atacurile celor de la Câmpia Turzii au dat roade în minutul 71 al meciului : Moţet a executat precis o lovitură de colţ de pe partea dreaptă , iar căpitanul Grigoroşcuţă a trimis balonul cu capul‚ imparabil în poarta gazdelor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu