sâmbătă, 19 noiembrie 2011

Sandu Tăbârcă: "Voinţa Sibiu ar fi meritat un egal cu Dinamo"

Directorul tehnic al Voinţei Sibiu, Sandu Tăbârcă, a declarat că sibienii ar fi meritat un rezultat de egalitate în meciul cu Dinamo (0-1), ca urmare a numărului mare de ocazii din repriza secundă, dar că prestaţia portarului Cristian Bălgrădean a fost extraordinară.

"Suntem încă solicitaţi după acest meci, considerăm că am pierdut pe nedrept trei puncte. Trebuie să felicităm echipa, pentru că trebuie să ţinem cont că nu avem în prima divizie câte goluri are marcate Dănciulescu. Cred că meritam cel puţin un punct. Este de remarcat munca lui Ciobotariu la echipă, se pare că anul aceasta au şi noroc, pentru că se ştie că, în general, campionatul se câştigă cu echipele mici. De remarcat şi acest portar, Bălgrădean, care ne-a exasperat azi. În repriza a doua am avut cel puţin patru ocazii şi, după numărul acestora, cred că un punct era meritat", a spus oficialul sibian, notează Mediafax.

El a adăugat că Dinamo este un lider meritat al campionatului. "Dinamo e pe primul loc şi înseamnă că este un lider meritat. Pentru noi este o onoare să jucăm împotriva echipelor puternice, pentru că acumulăm experienţă. Acesta este capitolul la care suferim", a spus Tăbârcă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu