duminică, 2 octombrie 2011

Vointa Sibiu 0 - 1 Rapid Bucuresti

Pentru ca probabil cu totii ne-am saturat de scandalurile din fotbalul romanesc, in analiza meciului nu se va vorbi de faza golului anulat al Vointei.

Alexandru Pelici deplînge soarta echipei, ajunsă la patru meciuri consecutive fără victorie în Liga 1. Tehnicianul spune însă că echipa sa a jucat foarte bine azi, împotriva Rapidului (0-1) şi spune că Voinţa ar fi meritat cel puţin un egal.

"Meritam cel puţin un punct în acest joc, nu-mi aduc aminte să fi avut Rapidul alte situaţii de a marca în afara penalty-ului. Nu vreau să fiu nici răutăcios, nici îngăduitor, deci nu voi comenta evoluţia Rapidului, dar cred că şi în acest meci, ca şi în cel cu Oţelul, meritam mai mult decît am primit", a spus Pelici la finalul meciului.

Pelici a refuzat să comenteze prestaţia arbitrilor, deşi a protestat vehement în timpul meciului la faza penalty-ului Rapidului şi la golul anulat pe motiv de ofsaid echipei sale. "Nu mi-am dat seama dacă a fost sau nu ofsaid la golul care ne-a fost anulat, probabil a fost dacă tuşierul a indicat asta"

Rapid s-a impus la limită, scor 1-0, în deplasarea de la Voinţa Sibiu. Singurul gol al meciului a fost marcat de Ciprian Deac, din penalty, în minutul 12.

3 comentarii:

  1. Iti ziceam acum cateva zile ca urmeaza o perioada trista pentru Vointa odata cu disparitia entuziasmului de inceput. Daca nu pleci pe baze serioase de la inceput campionatul te macina incet dar sigur. Iar cand mai esti si un pic dezavantajat stirca mult la psihic

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu e vorba de vointa cat e vorba de tehnica. Sa fie jucatorii finantati mai bine si in timp real..si o sa dea randament mai mare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Greu pentru Vointa. Nu stiu cum vor intra din nou in ritmul competitie

    RăspundețiȘtergere