sâmbătă, 17 septembrie 2011

Vointa Sibiu 0 - 1 Otelul Galati

Oţelul a învins în deplasarea de la Sibiu, cu 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Gabi Paraschiv, în minutul 85.

Gălăţenii au avut iniţiativa în prima repriză, dar fără să-şi creeze vreo ocazie mare. Nici faza clasică a campionilor nu a funcţionat. Sălăgeanu a centrat de mai multe ori din faze fixe, dar sincronizarea colegilor săi în careul advers a fost inexactă.

Tătar i-a dat ceva emoţii lui Grahovac printr-un şut de la 30 de metri, care a trecut puţin peste poartă(39). Antohi a ratat cea mai mare ocazie a primei părţi. Atacantul sibienilor a şutat pe lîngă poartă din 12 metri(45).

Oboseala din meciul de la Basel s-a văzut la elevii lui Dorinel. Mai proaspeţi, sibienii au avut în repriza secundă cîteva ocazii bune. După ce Miron i-a scos cu greu şutul lui Paraschiv(49), gazdele au preluat iniţiativa.

Dîlbea a prins un şut care a trecut la o palmă de bara porţii lui Grahovac(65). Martinescu a creat şi el ceva panică în apărarea gălăţeană, dar fără inspiraţie. Pe un joc suferind, Paraschiv a protejat bine un balon în careul Voinţei şi a înscris din întoarcere(85).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu