marți, 30 august 2011

Pandurii au scos o remiză la Sibiu datorită portarului lor » Mingote aduce punctul

Voinţa a avut o sumedenie de ocazii la poarta lusitanului, care a prins o zi de graţie


O repriză întreagă, Voinţa şi Pandurii au amorţit pe teren. Doar eroarea lui Cr. Apostol, care era să-i coste pe sibieni un autogol (31), a descreţit din atmosfera de vacanţă. Oltenii au ţinut trena meciului, însă echipa lui Pelici s-a apărat exact, în ton cu putinţa unei noi-promovate.

Partea secundă a debutat exploziv, după ce soarele s-a ascuns de pe dreptunghiul de joc. Lemnaru l-a scos din letargie pe Dănălache, cu o reluare spectaculoasă (47), în timp ce, la poarta opusă, Mingote s-a evidenţiat în două rînduri, după şuturile lui Matei (49, 56).

Sibienii au prins curaj, dar lusitanul din poarta Pandurilor a părut multiplicat, respingînd reluarea lui Beza (58). Şi cînd gazdele au reuşit să treacă peste barajul dintre buturi, Chiricheş a salvat de pe linia porţii (57). Mingote a făcut minuni şi la şutul superb al lui Dîlbea, cabrat sub bara transversală (72), dar rezervorul de voinţă al Sibiului abia s-a destupat. Antohi i-a mai provocat niscaiva emoţii lui Grigoraş pe bancă, dar Mingote s-a poziţionat perfect (78), risipind orice urmă de îndoială că Voinţa ar putea să-l învingă din orice unghi.


"Am fi meritat victoria, dar Mingote a fost fantastic. Ne-a prins duşul rece de la Mediaş şi cred că orice punct contează în Liga 1"
Alexandru Pelici, antrenor Voinţa Sibiu

"Am avut o primă repriză bună, dar a doua parte am jucat slab. Ne-am apărat bine şi am obţinut o remiză"
Vlad Chiricheş, fundaş Pandurii

"Am obţinut un rezultat bun cu mare şansă. Paradele lui Mingote ne-au salvat de la înfrîngere, pentru că am avut o lipsă de concentrare şi greşeli nepermise"
Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

2 comentarii:

  1. Se pare ca entuziasmul de inceput se duce. Le va fi greu celor de la Vointa daca nu-si gasesc o sursa de motivare. Nu-i nevoie neaparat de transferuri

    RăspundețiȘtergere
  2. Si la meciul cu Pandurii entuziasmul a fost la un rang inalt. Cred ca vor reusi cel putin 2-3 meciuri sa faca o figura frumoasa si o sa scoata puncte importante cu echipele mari.

    Parerea mea

    RăspundețiȘtergere