sâmbătă, 2 iulie 2011

Voinţă de promovare! Runda decisivă, la Sibiu

Voinţa a venit la Năvodari în căutarea unui egal pe care l-a obţinut la căpătul unui meci animat doar de suporterii veniţi în număr mare.

Localnicii au uitat o zi de plajă şi de pescuit şi au luat cu asalt stadionul Flacăra. Aproximativ 10 mii de de oameni s-au îngrămădit ca într-un tren din India în cele aproximativ 4 mii de locuri. Nici forţele de ordine de la intrare nu au putut opri puhoiul de oameni care pentru a vedea meciul de baraj a acceptat ţărâna de pe dealurile vecine

Scandalul licenţelor în care au fost implicate Poli şi Bistriţa a luat prin surprindere cele două candidate la un loc în prima ligă. Mai afectat fost Şunda în a cărui echipă a lipsit Olah, dar şi golgeterul Chiţu, plecat la Pandurii.

Miza partidei a intrat pe teren odată cu cei 22 de jucători, iar execuţiile fotbaliştilor erau greşite sub tremuratul genunchilor. Terenul uscat făcea ca mingea să sară precum sfârleaza lui Harry Potter, iar Brad Pitt Tudor, cu stricteţea care îl caracterizează, nu permitea nici o îmbrânceală în plus în spiritul competiţiei.

Şutul lui Bold în blocaj (7) a ridicat prima oară publicul în picioare, dar replica sibienilor a venit când Lungu a expediat o torpila care s-a oprit fix în transversala lui Olteanu (30). Hardău s-a trezit şi el în poziţie de finalizare trei minute mai târziu, dar şutul său, paralel cu poarta, a liniştit tribunele.

Sibiului i-a trecut glonţul pe la ureche în minutul 82 când Tudor a fluierat "simulare" la o intervenţie a portarului Zăvoi la Jianu în careul Voinţei.

Pelici e fan Mourinho

Cunoscută ca o echipă care primeşte greu gol, Voinţa a trimis din nou în teren o apărare cu trei fundaşi centrali, asemănătoare cu tactica Rapidului din anul european. Centrări respinse precis, intervenţii prin alunecare curate au făcut ca poarta lui Zăvoi să rămână intactă.

Returul este pe 6 iulie la Sibiu, acolo unde gazdele sunt foarte greu de învins.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu