duminică, 20 martie 2011

Sibiul redevine lider

Voinţa s-a impus azi în Zăvoi, 2-1 cu CSM Rm. Vâlcea şi astfel sibienii rămân în lupta pentru promovare.

Prima repriză a meciului din Zăvoi a fost una echilibrată, fără multe faze de poartă. Prezent la oficială pentru a studia echipa gazdă, antrenorul Mioveni , Ionuţ Popa şi-a luat meticulos notiţe. În minutul 37, un fundaş sibian atinge mingea cu mâna în careu şi centralul Georgian Ionescu indică penalty pentru CSM, la semnalizarea asistentului de pe acea parte, Iulian Szekely. Sibienii protestează vehement, iar meciul a fost înterupt trei minute, fără ca arbitrul buzoian să-şi schimbe decizia. Atacantul vâlcenilor, Dan Balauru a transformat penaltyul fără emoţii şi astfel CSM a intrat la cabine în avantaj.

După pauză, sibienii au controlat meciul şi au atacat mai mult poarta tânărului Chiriţă. Soarta jocului s-a întors în minutul 52, când fundaşul vâlcenilor Posteucă a fost eliminat pentru al doilea galben. La faza imediat următoare, sibienii au egalat prin Neguţ, care a reluat cu capul din apropiere centrarea lui Lungu. Voinţa a presat, căutând lovitura decisivă, dar gazdele au ratat o ocazie imensă în minutul 70, când Geantă a scăpat singur spre poarta adversă, dar şutul său a fost parat de portarul Dani.

În minutul 89, arbitrul G.Ionescu îl trimite pe atacantul vâlcenilor, M.Rădulescu pe tuşă să-şi schimbe egării care nu erau, conform regulamentului de culoarea shortului. Cu doi oameni în plus, Voinţa se aruncă în atac şi Iulian Popa este agăţat în careul vâlcean de către I. Popescu. Beza transformă şi astfel Voinţa se impune cu 2-1, rezultat care readuce echipa sibiană în postura lider al Seriei Vest.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu