sâmbătă, 5 martie 2011

CS Mioveni 0 - 0 Vointa Sibiu

Debutul returului Ligii a II-a le-a adus faţă în faţă pe primele două clasate ale Seriei a II-a. Voinţa Sibiu s-a deplasat la Mioveni în speranţa de a nu pierde şi a-şi menţile poziţia de lider, iar la finalul partidei au demonstart încă odată de ce au primit doar patru goluri în tur. Trupa lui Pelici a tremurat serios în prima repriză la ocaziile lui Daniel Stan, Săndulescu sau Năuiu, numai imprecizia gazdelor făcând ca tabela să rămână neschimbată. De partea cealaltă, Voinţa a jucat mai pracmatic şi a avut ocaziile cele mai mari prin golgheterul echipei, Popa.

În partea a doua, Năuiu şi Săndulescu au ratat din nou în faţa lui Zăvoi, spre disperarea lui Ionuţ Popa, iar Sibiul ar fi putut da lovitura în ultimele zece minute. Burlacu a trimis anemic pe lângă buturile lui Popescu, după un contraatac ca la carte al oaspeţilor, iar scorul final a rămas cel cel din startul partidei.

Partida a fost arbitrată de o brigadă din Bucureşti condusă de la centru de Dragoş Istrate şi ajutat de la cele două tuşe de Vasile Marinescu şi Florin Stănescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu