marți, 18 ianuarie 2011

Voinţa l-a pierdut pe Lazar!

Oficialii clubului Pandurii au ajuns, vineri, la un acord cu gruparea Voinţa Sibiu privind revenirea la echipa din Târgu Jiu a portarului David Lazar, care fusese împrumutat pentru un an la formaţia din Liga a II-a.

Jucătorul va reveni la Pandurii pentru returului acestui campionat, deşi iniţial el fusese împrumutat în vara anului trecut pentru un sezon la Voinţa Sibiu. Pandurii a cerut revenirea lui Lazar la echipa din Liga I, după ce l-au cedat la Cluj pe Marius Popa, rămânând în lot doar doi portari, Pedro Mingote şi Daniel Mutu.

Preşedintele clubului, Eugen Pârvulescu, a anunţat, vineri, că a ajuns la un acord cu Voinţa Sibiu şi a părăsit cantonamentul echipei de la Poiana Braşov pentru a perfecta înţelegerea cu clubul sibian. "Am ajuns la un acord cu Voinţa Sibiu pentru ca David Lazar să revină la noi chiar din această iarnă şi trebuie doar să mai semnăm actele", a spus Pârvulescu.

David Lazar a ajuns deja în cantonamentul Pandurilor de la Poiana Braşov, acolo unde gorjenii mai au trei portari, pe lângă Mingote şi Mutu fiind luat în probe şi un tânăr portar de 20 de ani de la Mureşul Deva, Adrian Horvat.

David Lazar a primit doar patru goluri în tur la Voinţa Sibiu şi a fost desemnat cel mai bun portar din Liga a II-a.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu