vineri, 7 ianuarie 2011

Lazar, un portar disputat

Odată cu despărţirile succesive în decurs de doar un an a unor portari cotaţi în Liga I (gen Răzvan Stanca sau Marius Popa), oficialii de la Pandurii se pregătesc acum pentru o infuzie de sânge tânăr pentru postul de goalkeeper.

Împrumutat în ultimul sezon la Voinţa Sibiu, în Liga a II-a, David Lazar, în vârstă de 19 ani, este ţinta pandurilor pentru această iarnă, însă eforturile gorjenilor se izbesc, deocamdată, de dezacordul oficialilor sibieni, care nu vor să renunţe la portar, cel puţin până la vară.

"Readucerea lui Lazar la Pandurii încă nu s-a perfectat, întâmpinăm greutăţi cu cei de la Sibiu. Am discutat cu preşedintele clubului de acolo şi, deocamdată, nu sunt dispuşi să ni-l cedeze pe Lazar pentru că mai au nevoie de serviciile lui, mai ales că Voinţa Sibiu şi-a fixat ca obiectiv promovarea. Chiar dacă, conform contractului, David Lazar va fi abia din vară jucătorul nostru, noi depunem toate eforturile pentru a-l aduce încă de pe acum pentru că domnul Grigoraş şi-l doreşte foarte mult la echipă. De altfel, şi jucătorul chiar îşi doreşte să revină la Pandurii pentru că acest lucru ar constitui o mare şansă pentru el să joace în prima ligă a României", a dezvăluit preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu