joi, 14 octombrie 2010

Chivorchian nu crede că Voinţa poate închiria nocturnă

Preşedintele Comitetului Director al FC Timişoara, Gheorghe Chivorchian, a declarat, marţi, că va solicita Federaţiei Române de Fotbal ca până miercuri să se ia o decizie în privinţa locului de desfăşurare a meciului cu Voinţa Sibiu din cadrul optimilor de finală ale Cupei României Timişoreana.

"Trebuie să se spună clar dacă jucăm sau nu la Timişoara. Îmi doresc ca până miercuri să existe o poziţie clară, pentru că într-un fel pregăteşti un meci acasă şi altfel o partidă din deplasare", a explicat Chivorchian.

Oficialii divizionarei secunde Voinţa Sibiu declaraseră că vor închiria o instalaţie de nocturnă pentru a putea disputa pe teren propriu meciul cu FC Timişoara, aşa cum s-a stabilit prin tragerea la sorţi a optimilor de finală. "Nu ştiu dacă este la îndemâna unui club de Liga a II-a să plătească zeci de mii de euro pentru închirierea unei astfel de instalaţii, dar e treba lor. Noi vrem să ştim clar unde se va juca", a precizat Gheorghe Chivorchian.

Partida Voinţa Sibiu - FC Timişoara, din cadrul optimilor de finală ale Cupei României Timişoreana, este programată la 26 octombrie, de la ora 18.30.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu