vineri, 10 septembrie 2010

Bacione...

Fostul stelist Marius Baciu s-a decis: „M-am hotărât! Mă stabilesc la Sibiu”
Acestea erau vorbele lui Marius Baciu in urma cu 3 luni.

Scriu acest articol cu gandul la legenda stelei...capitanul stelei pe atunci care a venit la Sibiu si a promovat echipa in liga 2. Fostul jucator al OSC Lille a ajuns la sfarsitul campionatului la Pandurii Tg. Jiu care a retrogradat in liga 2. In urma retragerii Curtii de Arges din liga 1, Pandurii a revenit in primul esalon iar Marius Baciu a ajuns secund.

In aceasta postura, "Bacione" a fost ofertat de Alba Iulia pentru postul de antrenor. Aici a inceput un nou drum, pe care este si in acest moment.

Miercuri ne-am intalnit din nou cu Marius pe stadionul din Sibiu cand Vointa a reusit sa invinga Alba Iulia cu scorul de 1-0 in faza a 5-a Cupei Romaniei.

Da...

Bacione, iti multumim pentru ce ai facut la Sibiu INSA iti reprosam faptul ca nu te-ai tinut de cuvant si nu ai continuat cu Vointa!

3 comentarii:

  1. Baciule...ne-ai lasat!!!
    Nu mai ai ce cauta la SIBIU never and ever!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hai k sunteti buni ...(vointa) sincer!!! felicitari ... Gazul nu a jucat nimic... iar despre BLAT nu mai vorbiti ca nu a fost NICIUN BLAT, azi am prins o zi mai slaba.. totul a fost pe bune .... Sibiul ne-a batut pe bune... am fost la meci... s-a vazut diferenta k sibiu si-a dorit mai mult victoria decat noi... asta e poate ne intalnim in LIGA 1 Atunci nu va mai fii ca acum ... De data asta ati fost mai buni... a fost un "derby" de Sibiu, o rivalitate istorica intre Medias si Sibiu ... ne vedem la baschet sper sa va batem acolo hai ceao... Hai Gaz Metan Medias !!!

    RăspundețiȘtergere