sâmbătă, 26 iunie 2010

Pelici: “Voi semna pe doi ani cu Voinţa”

Tehnicianul Alexandru Pelici va parafa în aceste zile angajamentul cu Voinţa. Banca echipei sibiene a rămas liberă după ce Marius Baciu a dat curs ofertei de la Pandurii Târgu Jiu.

"M-am înţeles verbal cu domnul Hămbăşan pentru o colaborare pe doi ani, acum mai trebuie numai să semnăm actele. O voi face probabil în aceste zile, după ce dânsul va reveni din concediu. După ce vom vedea şi ce jucători vom putea aduce vom putea discuta şi despre obiectiv", a spus Pelici.

Acesta zice că tatonările cu finanţatorul Ioan Hămbăşan au început de mai mult timp.

"Ne-am cunoscut acum un an şi de atunci este o simpatie reciprocă. Lui îi place de modul în care eu lucrez, mie îmi place că are planuri îndrăzneţe şi vorbeşte deschis când are ceva de spus", a completat Pelici.

Antrenorul a fost aproape să fie instalat la Sibiu în primăvara acestui an, atunci când echipa era în pericol să rateze promovarea.

Finaţatorul Ioan Hămbăşan a dat de înţeles înainte să plece în concediu că numirea lui Pelici este o problemă de zile, declarând că acesta are şanse de 92% să conducă Sibiul în sezonul viitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu