marți, 23 martie 2010

Hămbăşan: "Dacă mai pierdem un punct, se vor lua măsuri şi asupra echipei tehnice"

Finanţatorul echipei sibiene CSU Voința, Ioan Hămbăşan, susţine că, dacă echipa va mai călca strâmb în retur, va lua măsuri drastice, în calcul intrând inclusiv sancţionarea celor din conducerea tehnică.

Lui Ioan Hămbăşan, finanţatorul echipei sibiene CSU Voinţa, nu i-a trecut supărarea pentru eşecul de la Reghin nici ieri. Mai-marele grupării de pe "Municipal" a anunţat că astăzi vor fi luate primele măsuri, iar dacă echipa va mai înregistra vreun eşec, ia în calcul inclusiv sancţionarea drastică a antrenorilor. "Mâine (n.a. astăzi) avem programată o şedinţă, la ora 13.00. Jucătorii vor primi un prim avertisment. Vor fi amendaţi fiecare, de la primul şi până la ultimul, cu câte 500 de lei. Dacă se va mai pierde vreun punct în acest retur, măsurile vor fi mult mai drastice. Iau în calcul inclusiv sancţionarea conducerii tehnice. Sper ca meciul de la Reghin să fie învăţătură de minte", a afirmat Hămbăşan.
Oficialul grupării sibiene susţine că, la Reghin, echipa a jucat foarte slab şi, în plus, a şi fost dezavantajată de arbitri. "Am jucat extrem de slab. Nepermis de slab. În plus, arbitrul ne-a executat. Au fost două penaltiuri clare, dar nu a dat niciunul", a completat Hămbăşan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu