duminică, 14 februarie 2010

Meciuri amicale!

13 februarie
Voinţa Sibiu - CFR Simeria (meciul nu a mai fost disputat)

20 februarie
CSM Sebeș - Voinţa Sibiu (meciul nu a mai fost disputat)

6 comentarii:

  1. de ce induci lume ain eroare orfanule? daca tot ai pus ca sambata a avut loc un meci zimi te rog scorul :)):)) mai bine ai sterge acest blog ca degeaba il ti

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi pare bine sa te anunt ca meciul cu Simeria nu s-a mai jucat si am asteptat sa vad daca doar s-a amanat. Acum am aflat ca nu se mai joaca si am pus clar (meciul nu a mai fost disputat)

    RăspundețiȘtergere
  3. @ hulk, chiar daca nu-mi place sa postez pe site`uri/blog`uri despre fenomen, acum o fac. ce dracu ai tu cu el ca face asta,macar el face ceva pt echipa, informeaza lumea.. si tu mare ultras ca ai facut 2 mesaje si ai cantat 2 cantece in peluza.. te-am vazut si site-uri gen romanianultras cum te agiti pe net.. probabil ca ti-as fii raspuns si acolo dar nu stau sa raspund tuturor incuiatilor care-mi dau reply si de asta n-o fac.. insa acum nu m-am putut abtine ;)..

    P.S. poate te intrebi cine sunt,nu? nu sunt din sibiu daca asta te intereseaza, sunt din bucuresti;)

    RăspundețiȘtergere
  4. @qwerTy , ce treaba ai tu ma baiatule cu comentariile mele si de unde sti tu ce am facut eu pt echipa? Cate mesaje am facut sau cate cantece am cantat eu in peluza aia. De un sigunr lucru ma bucur ca Vointa Sibiu are fani si in bucuresti :)) v-ati desteptat si voi sa nu mai tineti cu mizeriile de acolo bv ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Hulk, nu sunt fan voita sibiu, nu pot sustine 2 echipe, inima mea bate pt o sigura echipa.. insa nu suport frustratii ca tine ;) si mizeria aia de care spui tu, impune respect unde se duce, nu cred ca ai avea tupeu sa-i spui unuia din peluza in care ma aflu ca ea este o mizerie, insa sa nu i-o spui pe net ca esti mare zmeu pe net, prietene!

    RăspundețiȘtergere
  6. mizerie e doar orasul alabuCUResti nu ziceam de peluzele vostre

    RăspundețiȘtergere