vineri, 13 noiembrie 2009

Hizo la Sibiu!

Viorel Hizo a acceptat propunerea fostului stelist Marius Baciu de a i se alatura in conducerea tehnica a echipei Vointa Sibiu, care activeaza in seria a IV-a a Ligii a 3-a.

Dupa ce si-a dat demisia din functia de antrenor a Rapidului, desi echipa era in fruntea campionatului, Viorel Hizo a spus: Ma duc la Sibiu. El se referea la faptul ca se intoarce in orasul sau natal, departe de valtoarea fotbalului din Capitala. Ajuns acasa, nu a trecut mult timp pana ce Marius Baciu, acum finantator si antrenor al echipei Vointa Sibiu, l-a abordat, cerandu-i sa-l ajute in problemele tehnice. Cum nea Viorel are microbul in sange, nu a putut refuza sa ajute fotbalul din orasul sau de suflet si a acceptat propunerea fostului jucator al Stelei. Cel mai probabil, el va ocupa functia de director tehnic al echipei, care in acest moment ocupa prima pozitie in seria a IV-a a Ligii a 3-a, cu sanse mari de promovare in liga secunda. Interesant este ca stelistul Baciu este ajutat in finantarea echipei de fratii Cotora, Lucian si Florin, care in trecut au evoluat la Dinamo, dar au revenit in orasul lor natal, Sibiu.

5 comentarii:

  1. Nu stiu cum, dar Hizo s-a gandit bine ca a venit la Sibiu. Si da, si eu cred ca vom promova!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa ne mai lase domnul Hizo. Unde a fost pana acum? Cum incepe echipa/fotbalul din sibiu sa se revitalizeze cum apar si neanderthalienii pe langa club (doar, doar se lipesc si ei de ceva). Baciu are calitate de antrenor, cel putin a demonstrat pana acum ca stie ce face. Si mai are si o echipa tehnica buna. Eu zic ca e cazul sa mai fie lasati si tinerii in pace sa antreneze. Dl Hizo putea sa se implice mai demult in fotbalul sibian dar nu a avut interesul. Cel mai bine ar fi sa fie lasata echipa in pace. Cred in actuala conducere tehnica a echipei ca poate sa promoveze in liga 2 si totodata in maxim 2 ani sa fie inprima liga. Bafta Vointa!! Bafta Baciu, Beza si Florin Berta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ar fi mai fain daca numele clubului s-ar schimba din Vointa Sibiu in Fc Sibiu..mi se pare nume mai de club:)

    RăspundețiȘtergere
  4. ce finantator este Marius Baciu?
    Nu este nici un finantator, este antrenor si atat!Nu poate sa-si finanteze scoala de fotbal ce sa vorbim de o echipa de liga a 3-a.

    RăspundețiȘtergere